10+1 λόγοι για να γράψεις στο inner.gr

  1. Δημοσίευσε άμεσα και την πιο εσωτερική σου σκέψη

Με την ειδικά διαμορφωμένη φόρμα μπορείς να ανεβάσεις άμεσα και εύκολα αυτό που σκέφτεσαι. Χωρίς να λογοκριθεί, χωρίς να μπει κάποια σφραγίδα από κάποια εταιρία, χωρίς να μπει κάποια διαφήμιση στο πλάι. Ακόμα, η θεματολογία είναι τελείως ελεύθερη, οπότε δεν υπάρχει κανένας απολυτός περιορισμός!

  1. Είσαι ο εκδότης του εαυτού σου

Το inner.gr μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα blog που θα καταθέτεις τις απόψεις σου, ή σαν ένα ημερολόγιο που θα καταγράφεις την καθημερινότητά σου, ή κι ακόμα σαν επαγγελματική σελίδα που θα ανεβάζεις τα άρθρα σου. Για παράδειγμα, μπορείς να ανεβάσεις κείμενα απόλυτα προσωπικά ή και ακόμα μια επαγγελματική ιδέα που χρήζει συζήτηση.

  1. Το ελληνικό social media

Δύο είναι οι βασικά χαρακτηριστικά του inner. Το πρώτο όπως ήδη αναφέραμε είναι πως μπορείς να εκφραστείς και να δημοσιεύσεις το κείμενό σου. Το δεύτερο είναι πως μπορείς να αποκτήσεις ακόλουθους, αλλά και να ακολουθήσεις εσύ ο ίδιος τους φίλους σου ή τους ανθρώπους που θαυμάζεις ή και ακόμα ανθρώπους που πιστεύεις πως έχεις κοινά σημεία. Άρα, εστιάσαμε πάρα πολύ και θα εστιάσουμε για να γίνουμε καλύτεροι στο να φτιάξουμε ένα κοινωνικό δίκτυο που θα μπορείς να συνδεθείς με άλλους.

  1. Αύξηση κοινού

Μιας και βασιζόμαστε πολύ στις ενότητες-κατηγορίες μας, ο κάθε επισκέπτης που θα μπει στο inner.gr μπορεί να ανακαλύψει γρήγορα το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει. Με αυτόν τον τρόπο φυσικά μεγαλώνει το κοινό όσων γράφουν. Αλλά είναι στοχευμένο κοινό. Κοινό που μπορεί ο συγγραφέας να αλληλοεπιδράσει μαζί του και να χτίσει μια διαπροσωπική σχέση.

  1. Σύστημα επιβράβευσης

Χτίζοντας λοιπόν ακόλουθους και θαυμαστές, αλλά και όλα τα μέλη που εντάσσονται στο δίκτυο του inner έχουν τη δυνατότητα να σε επιβραβεύουν. Αυτό γίνεται μέσα από την ενότητα Μέλη. Εν συνεχεία εμείς σαν inner προσμετράμε τις κριτικές που έχεις λάβει, τις κοινοποιήσεις στα social media, αλλά και διάφορους άλλους παράγοντες και σε επιβραβεύουμε. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό και εν καιρώ θα σε ενημερώσουμε με ειδικό κείμενο.

  1. Μη φοβάσαι να εκτεθείς

Από τη στιγμή που δημοσιεύεται ένα κείμενο πλέει ελεύθερο στον ωκεανό του internet. Το κατά πόσο μακριά θα πάει αυτό θα το “κρίνει” το κοινό, αλλά και πόσο καλό είναι. Πολλές φορές ένα κείμενο αρκεί για να αποκτήσουμε μεγάλο κοινό. Οπότε μη φοβάσαι να κοινοποιείς τις σκέψεις σου.

  1. Διαμόρφωση κειμένων

Όπως είπαμε, με την φόρμα δημοσίευσης κειμένου, μπορείς να ντύσεις το κείμενό σου με ωραίες φωτογραφίες, να δώσεις έμφαση σε προτάσεις και εν γένει να διαμορφώσεις όπως εσύ θες το άρθρο σου! Στοχεύουμε στις λέξεις και για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε όμορφες γραμματοσειρές για να επικεντρώνεται ο αναγνώστης στην ουσία.

  1. Οι καλύτερες ιστορίες ανταμείβονται

Οι ιστορίες που έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα, αλλά παράλληλα αξίζει να διαδοθούν τις ανεβάζουμε και στα δικά μας social media. Άλλος ένας λόγος που αξίζει να δημοσιεύσεις στο inner· μπορείς δηλαδή άμεσα να επεκτείνεις κι άλλο το κοινό σου. Ακόμα, αν κάποιο κείμενο είναι καλογραμμένο και θεωρούμε πως αξίζει να διαβαστεί το τοποθετούμε στην κεντρική σελίδα μας (slider).

  1. Μοναδικό κράμα όμορφων ιδεών

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως όταν πολλά όμορφα πράγματα συνδυάζονται συνθέτουν ένα πολύ καλό και μοναδικό αποτέλεσμα; Εμείς πιστεύουμε πολύ σε αυτό, στα καλά κείμενα, στις καλές ιδέες, στα καλά project. Από τα σπάργανα που βρισκόμαστε τώρα ως inner επιθυμούμε να δημιουργήσουμε κοιτίδες πολιτισμού που θα αντέξουν στο χρόνο.

  1. Inner, όπως ενδόμυχο

Κλείνοντας το δεκάλογο, ο τελευταίος λόγος αλλά όχι έσχατος είναι η ίδια η ερμηνεία της λέξης inner. inner σημαίνει ενδότερο, ενδόμυχο, αυτό δηλαδή που βρίσκεται στο βάθος της συνείδησης, της ψυχής, το μύχιο. Ας εκφράσουμε λοιπόν και τις πιο εσωτερικές μας σκέψεις απελευθερώνοντας τα συναισθήματά μας.

  1.  Η δική σου αφορμή

Αν χρησιμοποιείς το inner καθημερινά είμαστε σίγουροι πως θα βρεις ακόμα έναν λόγο ή και λόγους για γράφεις. Πιστεύουμε στη δημιουργικότητα, στην ομαδικότητα, στην έμπνευση, στην καλαισθησία. Θέλουμε να κάνουμε πιο εύκολη και πιο απλή τη ζωή. Για αυτό άλλωστε δημιουργήσαμε το inner.