Όνομα, Ζώο, Πράγμα… Ζώδιο

 

για να δεις τη φωτογραφία σε μεγαλύτερη ανάλυση, κλικ εδώ

Παρθένος, Λιοντάρι, Καρκίνος… Σελήνη, Δίας, Αφροδίτη και τόσοι άλλοι πλανήτες, όψεις και αναλύσεις γύρω από όλα αυτά που ξεκινούν από το γνωστό: Τι ζώδιο είσαι;

Μία κλασσική ερώτηση που κάνουμε όλοι, σχετικοί και μη με τον τομέα της αστρολογίας, προκειμένου να βγάλουμε κάποια γρήγορα συμπεράσματα για το χαρακτήρα του, προκειμένου να μάθουμε κάποια πράγματα για τα γούστα του και τις συνήθειές του και κατά πόσο αυτά συμβαδίζουν με τα δικά μας. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Θέλουμε να μάθουμε και για εμάς τους ίδιους, να μάθουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Άραγε σε τι έχω κλίση; Να γίνω γιατρός τελικά ή κομμωτής; Πολλά ερωτήματα και διλήμματα που ψάχνουν την απάντησή τους μέσα από αστρολογικούς χάρτες.

Μακάρι να ήταν τόσο απλό και τόσο εύκολο. Ευτυχώς, όμως, δεν είναι! Όλα θα ήταν πολύ προβλέψιμα και τόσο μονότονα αν ίσχυε κάτι τέτοιο. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο διασκεδαστική, πιο παιχνιδιάρικη και ανάλαφρη ασχολούμενοι με όλα αυτά, που, όλως τυχαίως, πολλές φορές μπορεί να είναι και αρκετά εύστοχα. Για να δούμε, λοιπόν, πόσο εύστοχος ή πόσο ξεκαρδιστικά άστοχος μπορεί να είναι ο παρακάτω πίνακας που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα στερεότυπα των αστρολόγων και που απασχολεί το μυαλό μας με πράγματα πιο ανάλαφρα.

Ένας πίνακας που, στο τέλος της ανάγνωσής του θα θέλουμε τουλάχιστον να πιούμε ένα mojito βλέποντας το Illuminati παρέα με έναν Τοξότη. Σίγουρα πάντως θα έχουμε περάσει μία άκρως χιουμοριστική και απολαυστική βραδιά μαζί του κι αν είναι είμαστε τυχεροί θα έχουμε ικανοποιήσει εξ ολοκλήρου και τα γούστα του.