Social life #16, Βαλάντω Τρύφωνος

Γεννήθηκα τον Μάρτιο του 1988 και μεγάλωσα στην Κύπρο. Σε ηλικία πέντε ετών ξεκίνησα μαθήματα πιάνου, αρμονίας, θεωρίας και σολφέζ.  Η μουσική ήταν πάντα το βασικό μέρος της ζωής μου αλλά δεν άφησα πίσω τις σπουδές μου, έτσι στα 18 βρέθηκα στο Λονδίνο να σπουδάζω Environmental Science. Το 2010 μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου, μετακόμισα στην Αθήνα και εκεί ξεκίνησε το ταξίδι μου στην μουσική και το τραγούδι. Το 2014 μπήκε στην ζωή μου και το μουσικό θέατρο. Σήμερα βρίσκομαι στο remake της παράστασης «Μια Ελλάδα θέατρο», στο θέατρο Badminton, και ατελείωτες ώρες στο στούντιο ετοιμάζοντας υλικό για τον πρώτο μου δίσκο.

#1: Δως μου ένα URL που σε χαρακτηρίζει.
Ταξιδεύω και χάνομαι άπειρες ώρες στο youtube και εκεί που ακούω μουσική ξαφνικά βρίσκομαι μπροστά σε ένα huskie που λέει ‘I love you’ και μετά σε videos με αμφισβητούμενες φάσεις ποδοσφαίρου! Για να το αποφεύγω αυτό τώρα έχω το Spotify. Αλλά και το buzzfeed σαν αληθινά αναβλητικός άνθρωπος που είμαι!

#2: Αν μπορούσες να αγοράσεις ένα hashtag και να το χρησιμοποιείς μόνο εσύ, ποιο θα ήταν αυτό;
#diskolierotisi

#3: Αν αύριο έκλεινε το facebook τι θα έκανες;
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; Ίσως και να στεναχωριόμουν! Κοντεύω 10 χρόνια στο facebook και πάντα κάνω πλάκα ότι μέσα ζουν οι φίλοι μου, τα φοιτητικά μου χρόνια και οι συμφοιτητές μου που είναι διάσπαρτοι σε όλο τον κόσμο! Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κρατάω επαφή μαζί τους. Τώρα βέβαια με έβαλες σε σκέψεις και θα μαζέψω τα emails τους!

#4: Πιστεύεις στον έρωτα με το πρώτο add;
Όχι για κανένα λόγο! Δυσκολεύομαι ακόμα να πιστέψω και στον έρωτα με την πρώτη ματιά!

#5: Ποια είναι η μονάδα μέτρησης των social δικτύων;
Likes, followers, views να φανταστώ;

#6: Γιατί δίνουμε περισσότερα like, παρά αγκαλιές;
Προσωπικά εγώ δίνω αγκαλιές.

#7: Πόσο ζηλεύεις τη virtual ευτυχία των άλλων;
Καθόλου! Χαίρομαι πολύ να βλέπω χαμογελαστά πρόσωπα στο  timeline μου. Ξέρω ότι πολλές φορές τα χαμόγελα κρύβουν θλίψη αλλά εύχομαι πάντα να είναι πραγματικά.

#8: Τα status σου έχουν συγκεκριμένο αποδέκτη ή εκφράζεις αβίαστα κάποια άποψη;
Λέω πάντα την άποψη μου για θέματα που με αφορούν ή που νιώθω πολύ έντονα γι’ αυτά, απλά χωρίς ακρότητες. Βέβαια έχουν υπάρξει και στιγμές που έχω γράψει για συγκεκριμένο αποδέκτη. Τις περισσότερες όμως, για τα #amensiota αφήνω τη μουσική και τα τραγούδια να μιλήσουν για μένα.

#9: Αν είχες την δυνατότητα να γράψεις ένα μόνο αλγόριθμο, τι από τα δύο θα διάλεγες. Να αποτινάξεις όλη τη μελαγχολία των ανθρώπων που έχει δημιουργηθεί από τα κοινωνικά δίκτυα, ή να ερωτευτείς παράφορα;
Σίγουρα το πρώτο αν και λίγη μελαγχολία δίνει ομορφιά στη ζωή. Τον έρωτα τον αφήνω στο σύμπαν.

#10: Έτος 2025, πώς φαντάζεσαι τα social media;
Ακόμα μία πολύ #diskolierotisi… Τα φαντάζομαι πολύ διαφορετικά στο format τους, και με ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή μας. Με στεναχωρεί βέβαια που χάνεται η παιδική αθωότητα, οι διαπροσωπικές σχέσεις, και τα παιδιά μεγαλώνουν με ένα κινητό ή tablet στο χέρι, αντί να είναι έξω και να παίζουν με τους φίλους τους. Ωστόσο θα ήθελα να μπορώ να τα διαχειριστώ καλά και τότε! #cool37yearold

_

https://www.facebook.com/valando.tryfonos
https://twitter.com/ValandoTr
https://instagram.com/valandotr

Η πρώτη δημοσίευση έγινε στο ΓΚΡΕΚΑ