400 δημοσιευμένα κείμενα!

Γράφοντας για 7 χρόνια σε αυτό εδώ το blog, συνειδητοποίησα κάτι σημαντικό. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κυνηγάς το όνειρό σου. Γιατί το όνειρό σου έχει ίδια αξία με εσένα, και αυτή η αξία είναι ανεκτίμητη.

Ξεκίνα με οποιονδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε μέσο αυτό που αγαπάς. Φτιάξε για αρχή ένα μικρό blog, βάζε μερικές σκέψεις, οι σκέψεις θα σου φέρουν κοινό, τα νέα πρόσωπα ευκαιρίες μεγαλύτερης αναγνώρισης, οι ευκαιρίες αναγνώρισης ευκαιρίες δουλειάς, οι δουλείες χρήματα, τα χρήματα πόρους για νέα project και πάει λέγοντας.

Ενδεχομένως να λοξοδρομήσεις, να χαθείς, να ασχοληθείς με κάτι που δεν το είχες σκεφτεί, αλλά το σημαντικό είναι πως θα έχεις ξεκινήσει. Ακόμη, μην σε τρομάζει πως οι προγενέστεροί σου έχουν χτίσει πολυετή χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, και αυτοί από το μηδέν είχαν ξεκινήσει.

Σίγουρα η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, αλλά δεν μένεις μόνο εκεί. Κάθε μέρα να ασχολείσαι με το όνειρό σου, γιατί όπως είπαμε, το όνειρό σου είσαι. Όπως φροντίζεις τον εαυτό σου, έτσι να ενδιαφέρεσαι για την εξέλιξη του ονείρου, του ονείρου σου. Το όνειρο σου είναι μια ιερή αποστολή που με κάθε τίμημα πρέπει να εκπληρώσεις.

Στα επόμενα 400 κείμενα λοιπόν, στα επόμενα project, στις επόμενες λέξεις, στα επόμενα βιβλία!