Γάτες του καλοκαιριού

Για κάποιο λόγο όταν πηγαίνουμε διακοπές στα νησιά ή και στα βουνά.. και συναντήσουμε μια γάτα, όχι μόνο τη φωτογραφίζουμε, αλλά την ανεβάζουμε και στα social (και χωρίς την άδεια της)!

Αν για παράδειγμα πάμε σε ένα μέρος και ανεβάσουμε 10 φωτογραφίες (1 selfie, 2 ολόσωμες, 1 από ξενοδοχείο, 1 με φαγητά, 1 με κοκτέιλ, 1 από πανηγύρι, 1 ηλικιωμένους να κάθονται, 1 τυχαίο τοπίο), η 1 από αυτές σίγουρα θα δείχνει μία γάτα που λιάζετε ή που χασμουριέται. Σαν ένα διαφημιστικό διάλειμμα από το κυρίως προϊόν.

Η αλήθεια είναι, πως εμένα μου φαίνεται αρκετά περίεργο, να το κάνουμε μόνο το καλοκαίρι. Αυτό υποδηλώνει πως όλοι εσείς που ανεβάζετε γάτες το καλοκαίρι τις έχετε σαν ένα είδος εποχιακού χόμπι. Αυτά τα ζώα, αλλά και γενικότερα όλα τα ζώα, είναι παντός καιρού (οκ, εκτός από αυτά που είναι σε χειμερία νάρκη)!

Σκασμένες από τη ζέστη, νταγλαρισμες από τη ραστώνη, ή απλά μοντέλα που διαισθάνονται πως θέλουμε να τις αποθανατίσουμε. Από Ιούνη μέχρι Σεπτέμβρη σας παρουσιάσω μερικές όμορφες στιγμές.

 

1. αγναντεύοντας το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον
2. 40 βαθμοί λιώνει το κορμί
3. το ζεύγος
4. έναν υπνάκο μόνο και σηκώνομαι
5. σαν βρεγμένη γάτα
6. επιτρέπονται και οι τίγρεις;
7. eye of the cat
8. με μισό μάτι
9. αυτιάς, όχι ο γιώργος
10. πόσο ήπια πάλι..
11. αν σου κάνω νάζια, θα μου δώσεις τροφή;
12. ο αδελφός του αυτιά
13. είμαι ακούνητη 2 λεπτά, τι κάνεις τόση ώρα;

 

Ποια φωτογραφία σας αρέσει περισσότερο;