Η γέννηση του Inner!

Γράψε το internet που θες να δεις!

Το inner.gr, είναι ένας τόπος στο διαδίκτυο όπου οι άνθρωποι μοιράζονται τις ιδέες και τις ιστορίες τους, όχι μόνο μεταξύ των φίλων τους, αλλά με όλο τον κόσμο! Ουσιαστικά, είναι μια πρωτότυπη πλατφόρμα που συνδυάζει το blogging με τη δικτύωση. Είναι εδώ για να χρησιμοποιηθεί από τον επαγγελματία δημοσιογράφο μέχρι και τον πιο ερασιτέχνη γραφιά. Είναι απλό στη χρήση, όμορφο στο σχεδιασμό και ευανάγνωστο σαν περιεχόμενο.

Στην αρχική σελίδα του Inner θα συναντήσεις όλη την ροή των ιστοριών και των ειδήσεων που ανεβαίνουν. Ακόμα, υπάρχει ενότητα “δημοφιλή”, εκεί μπορείς να διαβάσεις τις ιστορίες που έχουν διαβαστεί περισσότερο. Επίσης, όταν δημιουργήσεις λογαριασμό έχεις τη δυνατότητα, φυσικά να ανεβάσεις κείμενο, να σχολιάσεις κάποιο άρθρο, και να προτείνεις στους άλλους πως αξίζει να διαβαστεί.

Τρία πράγματα που κάνουν το Inner να διαφέρει σε σχέση με αυτό που έχεις συνηθίσει:

1. Το Inner στοχεύει στις λέξεις

Έχουμε πάθος για τις λέξεις. Οι λέξεις είναι αυτές που θα σώσουν τον κόσμο. Έτσι δημιουργήσαμε όσο πιο όμορφο σχεδιασμό για να μπορείς να επικεντρώνεσαι στην ανάγνωση και κατά συνέπεια στις λέξεις, στο νόημα. Πάντα με τη παρουσία όμορφων εικόνων σε όλα τα θέματα. Όταν γράψεις ένα κείμενο θα το καταλάβεις. Αλλά αξίζει να πούμε, πως δεν ικανοποιούμαστε εύκολα, και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε οποιαδήποτε ατέλεια.

2. Δεν είσαι μόνος σου

Στο Inner δεν πορεύεσαι μόνος σου. Μπορεί η γραφή να είναι μια μοναχική διαδικασία, αλλά όταν ανεβάσεις ένα κείμενο, ένα άρθρο, μια φράση, έναν στίχο, αυτό αποκτά άλλη ουσία. Όπως είπαμε, είναι μια μεγάλη πλατφόρμα, όπου τα μέλη που το απαρτίζουν μπορούν να σχολιάσουν, να επισημάνουν, να ενθαρρύνουν και να ακολουθήσουν τους άλλους χρήστες. Οι ιδέες σου δηλαδή μοιράζονται και εξαπλώνονται. Πάντα η ομαδική συνεργασία επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα από το να λειτουργεί κάποιος σαν μονάδα.

3. Το Inner επεκτείνει το κοινό σου

Ένα από τα μότο μας είναι πως οι όμορφες ιδέες αξίζει να εξαπλωθούν και να διαδοθούν. Το Inner συνδυάζει το blogging με τη δικτύωση, άρα για αυτόν το λόγο, οι ιδέες διαβάζονται από περισσότερο κοινό, από ότι με κάποιον άλλο τρόπο. Αυτός έτσι κι αλλιώς ήταν ένας από τους λόγους δημιουργίας του Inner, ο συνδυασμός δικτύωσης και ελεύθερης έκφραση από όλους.

Μπες στο δίκτυο του Inner

Το Inner φτιάχνεται και χτίζεται από τον κάθε ένα. Σας ενθαρρύνουμε να γραφτείτε και να το δοκιμάσετε.

Τέλος, μπορείς να διαβάσεις το about, να μας ακολουθήσεις στο Twitter και να μας κάνεις like στο Facebook για περισσότερα νέα.

Σας ευχαριστούμε.