Πως να βρεις κοπέλα από τα social media

-Εκδοχή: Instagram-

 

Η τεχνική αυτή είναι δοκιμασμένη και δουλεμένη από χιλιάδες έρευνες που έγιναν στo Πανεπιστήμιo της Μασα-χουσέτης. Όχι, πλάκα κάνω, είναι μια τεχνική που σου δίνει ένα έξτρα προβάδισμα για να βγεις με μια κοπέλα που φαινομενικά, αλλά και πρακτικά, είναι τελείως, μα τελείως άγνωστη. Try this at home, πιάνει!

 

Βήμα 0.

Αρχικά, πριν αρχίσουμε με το οτιδήποτε, σουλουπώνεις λίγο το δικό σου προφίλ (γιατί σίγουρα το έτερον ήμισυ θα αρχίσει να παρατηρεί τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει), επίσης, σημαντικότατο, αυτό που ανεβάζεις να είναι πέρα για πέρα αληθινό, τα social media πρέπει να είναι ένας μικρός καθρέφτης όσων είμαστε, όχι αυτά που θα θέλαμε να είμαστε ή αυτά που ζηλεύουμε.

 

Βήμα 1.

Πηγαίνεις στο Instagram από το πιο αγαπημένο σου μπαρ και βλέπεις αυτές που ακολουθεί το μαγαζί. Κατά 99,9% έχουν πάει στο μαγαζί τουλάχιστον μία φορά (μη σου πω ότι είναι και θαμώνες) και έχουν ανεβάσει story, έτσι ώστε το μαγαζί να μπήκε στη διαδικασία για follow. Εύλογα θα με ρωτήσεις γιατί σε μπαρ*, το γιατί θα το μάθεις σε λίγο…

 

Βήμα 2.

Εφόσον είσαι στους followers ανοίγεις σε νέο παράθυρο (απαιτεί υπολογιστή η διαδικασία, ή και όχι αλλά είναι πιο δύσκολο) περίπου δέκα προφίλ κοριτσιών που σε τράβηξαν, αλλά και που έχουν ανοιχτό προφίλ (δεν είναι ιδιωτικό).

 

Βήμα 3.

Εφόσον έχεις ρίξει ματιές στα δέκα προφίλ και:

-δεν έχουν σχέση

-δεν είναι παντρεμένες

-δεν μένουν σε άλλη πόλη

 

Τότε καταλήγεις σε μία κοπέλα που το προφίλ της σε τράβηξε περισσότερο. Αξίζει να πω σε αυτό το σημείο, μιας και μελετάω τα social καιρό, από τη συχνότητα των φωτογραφιών, από τα μέρη, από το ντύσιμο, από τις διακοπές, από τον αριθμό των followers που έχει κλπ., μπορείς να μπεις στη ψυχοσύνθεση του άλλου και να καταλάβεις ένα μεγάλο μέρος του χαρακτήρα. Σε ένα μεγάλο μέρος μπορείς να διακρίνεις αν ταιριάζουν τα χνότα σας.

 

Προσοχή: δεν χρειάζεται να τσεκάρεις την τελευταία λεπτομέρεια του προφίλ, επ’ ουδενί. Μερικές ματιές μόνο, αλλιώς χάνεται η μαγεία του πρώτου ραντεβού, που θα γίνει σύντομα!

 

Βήμα 4.

Εφόσον έχεις βρει τη μία, την κάνεις follow απόγευμα ή βράδυ. Δεν την κάνεις ποτέ πρωί γιατί μπορεί να έχει δουλειές και να ξεχάσει να σε κάνει, άρα λιγότερες πιθανότητες!

 

Βήμα 5.

Αν σε δεχτεί, είσαι σε καλό δρόμο.

Αν όχι, δεν χάθηκε ακόμη τίποτα.

Σε δεχτεί, δεν σε δεχτεί, την επόμενη μέρα της στέλνεις το παρακάτω μήνυμα:

“Γεια σου, κοιταζόμασταν στο τάδε μαγαζί, αλλά ήσουν με παρέα και δεν ήθελα να ενοχλήσω, τώρα που βρεθήκαμε μπορούμε να πάμε για ένα ποτό”

Λογικά θα ρωτήσει πότε έγινε αυτό, οπότε απαντάς (γιατί προφανώς δεν ξέρεις πότε βρέθηκε εκείνη):

“Ο χρόνος μας θα ξεκινήσει από το πρώτο ραντεβού” (και μία φατσούλα)

Λογικά θα γελάσει, ή θα σε σβήσει (αν σε σβήσει μην πεις ότι το διάβασες από εμένα…)

Κάπως έτσι γίνεται η φάση και μετά από λίγο ζητάς το κινητό και της προτείνεις να βγείτε.

 

*Ουσιαστικά, το όλο νόημα έγκειται στο μαγαζί. Πρώτον, έχοντας έναν κοινό παρονομαστή, έχεις και ένα “πάτημα” για να στείλεις σε μία κοπέλα που δεν ξέρεις. Δεύτερον, τα μπαρ, αν το καλοσκεφτούμε είναι μέρη που κάνουμε όνειρα, λέμε προβληματισμούς, κάνουμε γνωριμίες και άλλα πολλά, οπότε, εφόσον έχεις διαλέξει ένα αγαπημένο σου μαγαζί και η άγνωστη κοπέλα έχει βρεθεί τουλάχιστον μία φορά εκεί, τότε αποκτάς άλλη μία δυνατή συνισταμένη για να πραγματοποιήσεις τον τίτλο του άρθρου.

 

Να ξεκαθαρίσω κάτι, είμαι της άποψης (1000% εδώ) πως το καλύτερο είναι να πας εκείνη την ώρα και να την “πέσεις” στην κοπέλα που σου αρέσει, είναι πιο αυθόρμητο, πιο φυσιολογικό, πιο ανθρώπινο! Κατανοώ όμως πως πολλοί δεν έχουν την ευχέρεια, για αυτόν το λόγο προτείνω αυτό το μικρό άρθρο, με ας πούμε, συμβουλές.

Παρ’ όλα αυτά, αν δοκιμάσεις 2-3 φορές να φλερτάρεις με ένα άγνωστο άτομο, μετά θα θες να το κάνεις συνέχεια! Είναι μια έκρηξη αδρεναλίνης που χρειαζόμαστε!

_

Ο Γιώργος Ιατρίδης μελετάει τα social media τα τελευταία 15 χρόνια και γράφει αφορισμούς για αυτά: @eikonikapragmatikoi