Στους δύο τέταρτος χωρεί!

—Θες να οδηγήσεις εσύ; Θέλω να είμαι πιο άνετη…
—Εντάξει…
Μπήκαν στο αμάξι με μια μικρή αμηχανία και οι δύο.
—Είσαι πάντα τόσο ντροπαλός;
—Όχι, μόνο στην αρχή.
—Α ok τότε… Φίλα με.
Της παραμέρισε τα μακριά μαλλιά και τη φίλησε.
—Που μένεις λοιπόν;
Ρώτησε η γυναίκα τον άντρα.
—Άγιο Στέφανο μένω.
Έβαλε μπροστά και σκέφτηκε τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν.
—Πες μου λίγα πράγματα για εσένα.
Άρχισε να μιλάει για τον εαυτό του.
—Χαμήλωσε σε παρακαλώ το καλοριφέρ, κάνει αφόρητη ζέστη εδώ μέσα…
Εκείνος το χαμήλωσε.
—Ποσό καιρό έχεις να πας με άντρα;
—Μμμμ μου αρέσει που το πηγαίνεις κατευθείαν εκεί… 6 μήνες…
Εκείνη δεν ήθελε και πολύ, μετά από αυτό πήρε θάρρος. Άρχισε να το χαϊδεύει στον δεξί ώμο και μετά πίσω από το λαιμό και πιο μετά στο πόδι. Εκείνος χαμογέλασε.
—Σου αρέσει;
—Ναι…
—Μα κάνει πολύ ζέστη εδώ μέσα…

Ο Γρηγόρης είχε συναντήσει μόλις τη Σοφία σε ένα βιβλιοπωλείο. Δεν την ήξερε από πριν. Εκείνη μπήκε μέσα, ρώτησε την ιδιοκτήτρια αν υπάρχει ένα –σπάνιο– βιβλίο ενός Ισπανού συγγραφέα, η απάντηση ήταν αρνητική, αλλά ο Γρηγόρης κατά διαβολική σύμπτωση ήταν ο μεταφραστής του βιβλίου, και φυσικά το είχε στην βιβλιοθήκη του, υπογεγραμμένο κιόλας.

Είπε η Σοφία και χαμήλωσε αυτή τη φορά μόνη της το καλοριφέρ. Μετά από αυτό ξεκούμπωσε τρία κουμπιά από το πουκάμισό της, έτσι φαινόταν το μαύρο σουτιέν της. Καθόταν πάντα σταυροπόδι και τον κοίταζε συνέχεια! Ύστερα τον χάιδεψε στο καβάλο, πότε με το αριστερό χέρι και πότε με το δεξί. Κατάλαβε πως είχε ερεθιστεί, ενώ ακόμα δεν του είχε κάνει τίποτα, δεν το σχολίασε.

—Σου αρέσει;
Του ξανά είπε.
—Ναι μου αρέσει, αλλά μήπως θα ήθελες να πάμε για ένα ποτό;
Της είπε, μάλλον από αμηχανία.
—Όχι, δε θέλω ποτό.
—Είναι αρκετά γρηγορά για εμένα, αλλά μπορείς να συνεχίσεις… Δείξε μου το στήθος σου.
Εκείνη αφού ξεκούμπωσε άλλα δυο κουμπιά, καμάρωσε για το στήθος της, χωρίς όμως να βγάλει το σουτιέν της, αν και κατάλαβε τι ήθελε ο Γρηγόρης.
—Έχεις πολύ ωραίο στήθος!
—Σε ευχαριστώ.
Εκείνος της έπιασε το αριστερό μπούτι, το ένιωθε ολόκληρο στο χέρι του, μιας και το κολάν που φορούσε ήταν πολύ λεπτό. Η Σοφία ξανάρχισε να πιάνει τη φόδρα του παντελονιού του και τον χάιδευε τώρα με μεγαλύτερο πόθο, ψάχνοντας τα κουμπιά.
—Δεν μου είπες όμως, το βιβλίο προορίζεται για εσένα;
—Όχι, θέλω να το κάνω δώρο.
—Σε ποιον αν επιτρέπεται;
—Θες πραγματικά να μάθεις;
—Ναι, θέλω.
—Δώρο για τον Βασίλη, τον άνδρα μου, γιορτάζει σε 2 μέρες…
Την κοίταξε με ένα παγωμένο βλέμμα, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να μην ενδώσει. Είπε απλά…
—Μάλιστα…

Η Σοφία ήταν ηθοποιός. Όχι δε προσποιούταν –τουλάχιστον ακόμα–, αλλά στο επάγγελμα. Είχε παίξει σε κάτι μεσημεριανές σαπουνόπερες και τα τελευταία χρόνια έπαιζε μόνο θέατρο. Όμορφη, γυναικάρα βασικά. Γυμνασμένη παρά τα 40 της χρόνια, όνειρο κάθε άντρα. Ο Γρηγόρης ήταν θα λέγαμε χωμένος μες τα βιβλία, με γυαλάκια, έξυπνα μάτια, με γένια 3 ημερών και φράντζα, 23. Είχε περισσότερο λέγειν παρά ομορφιά, κάτι που σε μερικές έπιανε. Βασικά, είχε πάντα καλές τοποθετήσεις και έλεγε πάντα αυτό που θέλουν να ακούσουν οι γυναίκες. Του έκανε κατ’ ευθείαν πολύ καλή εντύπωση η Σοφία. Τα συνδύαζε όλα, όμορφη, όμορφα χείλια, γυμνασμένη, γυναίκα που σε κάνει να ονειρεύεσαι πολλά…

—Μπορείς να με βοηθήσεις;
Του είπε η Σοφία δείχνοντας με τα μάτια της το παντελόνι του. Όταν σταμάτησαν στο φανάρι, εκείνος με μια κίνηση έλυσε τη ζώνη του και ξεκούμπωσε μερικά κουμπιά. Μέχρι να του τον βγάλει έξω, την ρώτησε.
—Το έχεις ξανά κάνει όλο αυτό;
—Όχι είναι η πρώτη φορά…
Είπε με ύφος όχι και τόσο πειστικό. Άρχισε να τον πιάνει στα χέρια της και να τον κουνάει πάνω κάτω… ήταν ήδη πολύ ερεθισμένος.
—Έχεις κοπέλα;
—Όχι, δεν έχω φυσικά, αν είχα δεν θα σε άφηνα να κάνεις όλο αυτό.
—Οκ…
—Είναι τόσο καλό, μην σταματάς.
—Θες να το γλείψω;
—Ναι, θα το ήθελα.
Πήγε προς το μέρος του χωρίς κανένα δισταγμό, και άρχισε να το γλείφει. Όλα αυτά εν κινήσει… και σε λίγο θα βγαίναν και Εθνική οδό… Μετά από 3’ της είπε.
—Θες να πάμε σε ένα μέρος να σε γαμήσω;
Εκείνη δεν απάντησε.
—Αν δεν σταματήσεις θα τελειώσω.
Ούτε τώρα σταμάτησε, ίσα ίσα που χρησιμοποιούσε τεχνικές για να τελειώσει πιο γρήγορα. Σταμάτησε να τον γλείφει, αλλά του την έπαιζε πολύ γρήγορα και τον κοίταζε επίμονα. Είχαν ήδη βγει στην Eθνική οπότε ήταν δύσκολο να σταματήσει εκείνος. Ξανά πήγε προς το μέρος του και τον ξανά έγλυφε. Εκείνος προσπάθησε να την απομακρύνει, αλλά δεν μπόρεσε. Τελείωσε μέσα στο στόμα της. Παραλίγο να χτυπήσουν την ώρα εκείνη, μιας και για λίγα δευτερόλεπτα έχασε τον έλεγχο. Κρατήθηκε από τα μαλλιά της για να μη ξεφύγει περισσότερο από τη λωρίδα. Εκείνη τα κατάπιε όλα.
—Ω Θεέ μου…
—Πως σου φάνηκε;
—Απίστευτο… είσαι μια καύλα…

story

Αυτό το κείμενο των 786 λέξεων ανάρτησε στο site του ο Γρηγόρης και έγινε ο χαμός στο Internet! Ο Γρηγόρης ήταν blogger. Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς blogger στην Ελλάδα! Αλλά τα πάντα τα έγραφε με ψευδώνυμο. Και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα, όλοι οι λογαριασμοί του στα social είχαν nickname. Δεν ήθελε λέει να διαταράσσεται η καθημερινότητά του με τα πράγματα που σχετίζονται με το Internet. Αλλά σε αυτό αναφέρει το όνομά του! Ο πρωταγωνιστής δηλαδή έχει το ίδιο όνομα με αυτόν! Απλά για να μην τον κάνει τον ήρωα ίδιο ακριβώς, του άλλαξε μερικά στοιχεία, αλλά πάνω κάτω του έμοιαζε στα χαρακτηριστικά. Ακόμα, το Σοφία δεν ήταν καθόλου τυχαίο όνομα, ήταν μια γυναίκα που όντως συνάντησε σε ένα βιβλιοπωλείο και όντως είναι ηθοποιός.

.

Γνωριστήκαν ή καλύτερα συναντηθήκαν όπως λέει το άρθρο σε ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Εκείνος είχε πάει να ρίξει μια ματιά σε κάτι βιβλία, εκείνη απλά έκανε απλά μια ερώτηση και έφυγε… αλλά τα 10 δευτερόλεπτα “μαζί της” αρκούσαν για να σκεφτεί όλα αυτά που έγραψε. Ήταν μια γυναίκα που σε έκανε να σκεφτείς και να ονειρευτείς πάρα πολλά. Milf για την ακρίβεια. Εκείνη την ώρα κάτι του θύμιζε, αλλά αφού πήγε σπίτι και έψαξε κάποια σίριαλ που πιθανολογούσε πως έχει παίξει, την βρήκε, και ναι τη λέγανε Σοφία.

Ο Γρηγόρης ήταν 23 χρονών, φοιτητής Πληροφορικής και διέμενε μόνος του σε μια μονοκατοικία στον Άγιο Στέφανο. Έβγαζε αρκετά καλά λεφτά από τις διαφημίσεις στο site του, και από το κανάλι του στο YouTube, αλλά φυσικά συνεισφέραν και οι γονείς. Γενικά, ψαχνόταν πάρα πολύ με το διαδίκτυο, πίστευε μπορεί να εργάζεται και μέσα στο σπίτι. Απλά με τη χρήση ενός υπολογιστή. Είχε τρομερές ιδέες και ήταν απίστευτα ευρηματικός. Σε σημείο να δίνει και κάποιες συνεντεύξεις –ακόμα και στο ραδιόφωνο- για το πως έχει εξαπλωθεί ο ίδιος τόσο πολύ στο αχανές διαδίκτυο. Αλλά όλα αυτά ανώνυμα.

Εκεί που έφτιαχνε τις κλασσικές λίστες με τους απολογισμούς. Top10, το πιο διαβασμένο άρθρο της χρονιάς, το video με τις περισσότερες προβολές κλπ, μιας και φτάναμε στο κλείσιμο του 2014, του ήρθε μια τρομερή ιδέα! Άρχισε να ψάχνει τη Σοφία στο Facebook, την βρήκε, δεν ήταν δα και τόσο δύσκολο! Μάλιστα είχε τρία προφίλ, της έκανε αίτημα φιλίας στο τελευταίο, στο C. Μετά από μία ώρα τον έκανε αποδοχή.

Πριν της στείλει το άρθρο, περίπου σαν εμβρασμό ψυχής, πήγε στις ρυθμίσεις του site, και αντικατέστησε το ψευδώνυμο του, με το πραγματικό όνομά του! Με μια επιλογή άλλαξε σε όλα τα άρθρα που είχε γράψει όλα αυτά τα χρόνια τον “συντάκτη”! Για κάποιο λόγο, ήθελε να σπάσει την ανωνυμία του στο διαδίκτυο. Πολλές φορές ένιωθε σαν να φορούσε μάσκα. Αλλά γιατί όμως με αυτό το συγκεκριμένο κείμενο; Ίσως γιατί αν την έσπαγε με αυτό το κείμενο που είχε έτσι ένα πικάντικο και ερωτικό περιεχόμενο, μετά θα την κρατούσε για πάντα! Άλλαξε μέχρι και profile picture στο Facebook!

a3d601717a4fd75cfd321ebb9087e26fΤης έστειλε λοιπόν τον σύνδεσμο με το άρθρο, και από κάτω ένα μήνυμα, «αυτό το έγραψα για εσένα…». Δεν πέρασαν δέκα λεπτά και η Σοφία του έστειλε μήνυμα. Παραθέτω την συζήτηση όπως ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ τους.
Sofia:
Γεια σου! Πολύ ωραία η ιστορία σου!
Γρηγόρης:
Χαίρομαι που σου άρεσε…
Sofia:
Όχι μόνο μου άρεσε, αλλά με άναψε κιόλας, πριν λίγο την διάβασα, αισθάνομαι υγρή…
Γρηγόρης:
Σίγουρα μου κάνεις πλάκα…
Sofia:
Δεν αστειεύομαι όχι, θέλω να σε γνωρίσω.
Γρηγόρης:
Τόσο πολύ σου άρεσε η ιστορία μου;
Sofia:
Είναι από τα πιο κολακευτικά πράγματα που μου έχουν συμβεί τελευταία. Το να ελκύω κάποιον απλά και μόνο κάνοντας μια ερώτηση σε ένα βιβλιοπωλείο… Και επίσης για να μου την στείλεις σημαίνει πολλά.
Γρηγόρης:
Η αλήθεια είναι πως με το που σε είδα άρχισα να φαντάζομαι ιστορίες, διάφορες…
Sofia:
Θα ήθελα να μου τις πεις από κοντά…
Γρηγόρης:
Οκ, μπορεί να κανονιστεί αυτό…
Sofia:
Το ότι είμαι παντρεμένη και με Βασίλη που το ήξερες;;;
Γρηγόρης:
Σοβαρά μιλάς; Αυτά τα έγραψα για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η ιστορία μου…
Sofia:
Είσαι απίστευτος… καλά θα βρω μια δικαιολογία, θα του πω πως έχω πρόβα σε ένα καινούριο θίασο, την παραμονή πρωτοχρονιάς… λες να με πιστέψει;
Γρηγόρης:
Ναι, δεν είναι και τόσο απίθανο…
Sofia:
Η αλήθεια είναι όμως πως φοβάμαι να έρθω σε ένα ξένο σπίτι μόνη μου, δεν έχεις και πολλές photos να δω… τι θα έλεγες να έρθω με άλλες δύο φίλες μου ηθοποιούς;;;
Γρηγόρης:
Καλό μου ακούγεται, αλλά τι ακριβώς είναι αυτές;;;
Sofia:
Θα σου αρέσουν είναι μικρότερες…
Γρηγόρης:
Εντάξει, θα σας περιμένω!!! xxx

Ο νέος χρόνος βρήκε τον Γρηγόρη με άλλες τρεις γυναίκες αγκαλιά!