Η Αλίκη στη χώρα των σωμάτων

Όταν πραγματοποιείς σχέδια για το μέλλον, κάποιος άλλος γελάει με το παρόν σου.

Η Αλίκη δούλευε ως πωλήτρια σε ένα συνοικιακό μαγαζί με αντρικά ρούχα στην Αθήνα. Ήταν 32 χρονών, καστανή, με καστανά μάτια και με ωραία πιασίματα. Το μαγαζί αποτελούταν από μία υπεύθυνη και τρεις άλλες πωλήτριες. Η υπεύθυνη ήταν μια γεροντοκόρη με ξεβαμμένα ξανθά μαλλιά, που σε λίγο καιρό θα έβγαινε σε σύνταξη. Οι άλλες τρεις πωλήτριες ήταν συμπαθητικές κοπελίτσες, αλλά με αδιάφορα χαρακτηριστικά. Εκείνη ήταν η πιο όμορφη, αλλά και η καλύτερη πωλήτρια του μαγαζιού· οπότε, πολλές φορές, η ξανθιά υπεύθυνη την άφηνε να διοικεί και μόνη της. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι υπήρχαν ώρες της ημέρας που βαριόταν. Τις ώρες αυτές σκεφτόταν διάφορα, άλλες φορές στιγμές που την είχαν κάνει ευτυχισμένη, κι άλλες φορές πόσο ωραίο θα ήταν να είναι δικό της ο χώρος.

Συνήθως όταν ένας άνθρωπος είναι πολύ καλός σε κάτι, κάπου αλλού έχει αδυναμία. Η αδυναμία λοιπόν της Αλίκης ήταν, οι άντρες. Και επίσης δούλευε στο κατάλληλο μέρος, για να τονωθεί η συγκεκριμένη αδυναμία της. Κάθε φορά λοιπόν, που έβγαινε από τα δοκιμαστήρια ένας ωραίος άντρας, πήγαινε και άνοιγε την κουρτίνα, τάχα για να φαίνεται πως δεν το χρησιμοποιεί κανείς, αλλά στην πραγματικότητα, πήγαινε για να αναπνεύσει αντρικά αρώματα. Δούλευε στη θέση αυτή τους τελευταίους δέκα μήνες, οπότε ήταν η πρώτη της φορά που θα δούλευε Χριστούγεννα… και επίσης ήταν τα μοναδικά Χριστούγεννα που δεν είχε κάποιον να την αγκαλιάσει…

Το ημερολόγιο έδειχνε 29 Δεκέμβριου, και το ρολόι 20:30. Η Αλίκη ήταν μόνη της στο κατάστημα, λίγη ώρα απέμενε έτσι ώστε να τελειώσει η βάρδιά της. Καθώς χάζευε στο facebook της φίλες της να ανεβάζουν τα αγόρια τους και συμμαθήτριες της να φοράνε καυτά φορέματα, το ραδιοφωνάκι έπαιζε ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι, εκείνη την στιγμή άρχισε να φαντάζεται πράγματα, βρώμικα πράγματα. Ότι καθόταν στο σαλόνι της με ένα ποτήρι κρασί, και εκεί που βλέπει τηλεόραση, ήρθε κάποιος να την κλέψει… Όμως εκείνη καταφέρνει να τον δέσει… και αρχίζει να τρίβεται πάνω του…  Και λίγο πιο μετά να κάνουν άλλα πράγματα… Αναστέναξε.

Ξάφνου όμως μπήκε μέσα στο μαγαζί ένας άντρας, που ίσως να θύμιζε τον κλέφτη του ονείρου της… αλλά αυτός ήταν πιο, πιο, πιο…

-Γεια σου
-Γεια..
-Θα ήθελα να δοκιμάσω ένα κουστούμι.
-Από εδώ..

Η Αλίκη δάγκωσε το κάτω χείλος της, “έκοψε” τον άντρα από πάνω μέχρι κάτω, και έπιασε στα χέρια της μια μεζούρα. Εκείνος ήταν ψηλός, με ωραίο σώμα, κοντά μαλλιά, ωραία μάτια, και ένα χαζό χαμόγελο στο πρόσωπο που τον έκανε ακόμα πιο όμορφο. Αφού λοιπόν διαλέξανε ένα κουστούμι, του έδειξε το δρόμο προς το δοκιμαστήριο. Εκείνος το δοκίμασε, κι αν ήταν μία φορά ωραίος με αυτά που φόραγε πριν, τώρα ήταν απλά υπέροχος! Βγήκε έξω με ύφος και της είπε «πώς είμαι;» Εκείνη δεν μίλησε, απλά έσκυψε στα γόνατα, πήρε τη μεζούρα, και άρχισε να του μετράει τους πόντους από το καβάλο μέχρι τα παπούτσια, και μετά του μέτραγε τη μέση, και για να σιγουρευτεί ξανά το ίδιο. Κάτι άρχισε να εξέχει όμως στο καβάλο…

Το πρώτο πράγμα που έκανε η Αλίκη ήταν να τον χαϊδέψει. Η αλήθεια είναι, πως ακόμη και η ίδια δεν παραξενεύτηκε καθόλου με την κίνησή της αυτή, ίσα ίσα της ήρθε αβίαστα. Της φάνηκε όλο αυτό πολύ αυθόρμητο, σαν να ήθελε να το κάνει από καιρό, και τώρα απλά να συνέβαινε. Πιο ύστερα, εκείνος της είπε, «ήρθε η ώρα να μετρήσεις και αυτό», τότε εκείνη με μια απλή και καθημερινή κίνηση ξεκούμπωσε τη ζώνη του, κατέβασε το μποξεράκι του, και μέτρησε το σκληρό πέος του.

-Το περίμενες;
-Ήταν πέρα από αυτό που φανταζόμουνα…

Η Αλίκη ήταν ένας συνδυασμός συνεσταλμένου, αλλά και αυθόρμητου κοριτσιού. Πότε χρησιμοποιούσε το ένα και πότε το άλλο, ήταν η άμυνά της για να “προχωράει” στη ζωή. Είχε κάνει τέσσερις σοβαρές σχέσεις, αλλά ακόμα κανείς δεν της είχε κάνει το μεγάλο κλικ. Δεν είχε γνωρίσει ακόμα τον άνθρωπο που δεν θα μπορούσε να του ξεπληρώσει το καλό που της έκανε, σε όλους τους προηγούμενους μπορούσε…

Και κατ’ ευθείαν εκείνος, με το δεξί του χέρι, έπιασε το πίσω μέρος του κεφαλιού της.. και με το αριστερό το πέος του, και της το έβαλε στο στόμα. Εκείνη άφησε τη μεζούρα τυλιγμένη γύρω από το λαιμό της, και τώρα άρχισε να τον γλύφει. Αφού το έβαλε για δυο λεπτά στο στόμα της, ο άντρας την σήκωσε και άρχισε να την γδύνει. Η Αλίκη φορούσε ένα στενό μαύρο φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο, όπου αναδείκνυε τις καμπύλες της. Εκείνος της έβγαλε το ρούχο και της άφησε μόνο τα εσώρουχα – για κάποιο παράξενο λόγο ήξερε πως κάτι θα συμβεί σήμερα, και είχε βάλει ένα από τα αγαπημένα της σετ εσωρούχων. Ύστερα, από μόνη της, ξανά έπεσε στα γόνατα και του πήρε πίπα για άλλα τέσσερα λεπτά – δείγμα πως τον ήθελε πολύ. Συγχρόνως κοίταζε τον εαυτό της στους καθρέφτες του μαγαζιού. Σιγά σιγά έβγαλε το σουτιέν της και κατευθύνθηκε, μπροστά σε έναν ολόσωμο καθρέφτη. Στήθηκε. Τον ήθελε τόσο πολύ.

Εκείνος έβγαλε τα παπούτσια του, το παντελόνι του και τα πάνω ρούχα, και πήγε προς το μέρος της. Η Αλίκη κατέβασε λίγο το στριγκάκι της και κρατήθηκε από τον καθρέφτη. Τώρα αυτός έπεσε στα γόνατα, και άρχισε να της φυλάει το κωλαράκι, το αιδοίο και μετά να της βάζει δάχτυλο, και πιο μετά δάχτυλα, αυτά έγιναν σε κυκλική συχνότητα, και ταυτόχρονα τον έπαιζε. Μετά σηκώθηκε όρθιος, και της τον έβαλε. Εκείνη κοιταζόταν μία στον καθρέφτη και μία κοίταζε τα μάτια του άγνωστου άντρα – που ακόμα δεν ήξερε πώς τον λένε ή ποιος είναι. Ένιωθε πολύ ωραία, μιας και εξελισσόταν ένα από τα καλύτερα sex που είχε κάνει. Εκείνος δεν μίλαγε, απλά απολάμβανε το αναπάντεχο πήδημα μαζί της. Αυτή η σχεδόν όρθια στάση κράτησε για περίπου εφτά λεπτά! Η Αλίκη φυσικά αναστέναζε από ευτυχία και ηδονή, στιγμιαία σκέφτηκε πως το μαγαζί δεν ήταν κλειδωμένο, και εκείνη υποτίθεται πως δούλευε τώρα.. αυτό την καύλωσε ακόμα πιο πολύ.

Αμέσως μετά ο άντρας την έστησε σ’ ένα μικρό τραπεζάκι, αφού είχε πετάξει μερικά ρούχα κάτω. Εκείνη ανάσκελα και εκείνος από πάνω της. Κρατιόταν τώρα από το αριστερό πόδι της και ξανά άρχισε το “σφυροκόπημα”. Παράλληλα της έβαζε το δάχτυλό του μέσα στο στόμα της. Εκείνη για να το κάνει ακόμη καλύτερο, έτριβε την κλειτορίδα της, τον κοίταζε επίμονα, και επίσης ανάσαινε το αντρικό του άρωμα, αλλά και τη μυρωδιά της σάρκας. Μετά από λίγο πήγε από κάτω της και άρχισε να την γλύφει. Περιμετρικά όλο το αιδοίο της, γλείψιμο και ένα ελαφρύ ρούφηγμα, δεν το έκανε πολύ, γιατί ήθελε να συνεχίσει να της τον βάζει ανελέητα. Κάποια στιγμή, η Αλίκη άκουγε στα αυτιά της χαρμόσυνα καμπανάκια, στην αρχή νόμιζε πως αντιχούσαν επείδη πέρναγε τέλεια, αλλά τελικά ήταν άλλο ένα χριστουγεννιάτικο κομμάτι… Κάπου εκεί ο άντρας πήγε να φιλήσει την Αλίκη για πρώτη φορά. Εκείνη φυσικά ανταποκρίθηκε, αλλά σίγουρα περίμενε καλύτερο φιλί.

Μετά από λίγο πήρε τη μεζούρα, έριξε στο πλάι τη γυναίκα και της έδεσε σφιχτά τα πόδια, επίσης η μεζούρα κατέληγε μέσα στο στοματάκι της… Εκείνη ακριβώς τη στιγμή σκέφτηκε ο άντρας κάτι. Πως το ξυρισμένο αιδοίο της Αλίκης –αυτή η πανέμορφη θέα– ήταν ότι καλύτερο για τη γεμάτη άγχος μέρα που είχε. Μετά από λίγο ξανά άρχισε κανονικά να της τον βάζει, και με μεγαλύτερος πάθος τώρα. Εκείνη την στιγμή της έδωσε και δύο δυνατές σφαλιάρες στο κωλαράκι της – αυτό μπορεί να θεωρηθεί δείγμα οικειότητας, αλλά και ότι είχε πανέμορφα οπίσθια. Αφού λοιπόν απολαύσανε την στάση αυτή, της έλυσε τα πόδια από την κίτρινη μεζούρα.

Εκείνη σηκώθηκε, χωρίς να της πει κάτι εκείνος, και άρχισε να του γλύφει τις “χριστουγεννιάτικες” μπάλες. Μετά του είπε να κάτσει στο πάτωμα, ανάσκελα, και πάλι του έγλυφε το πέος, από πάνω μέχρι κάτω. Και ύστερα σαν “69”. Μετά από δευτερόλεπτα έπεσε στους αστραγάλους, αφού τον έγλυψε για ακόμα λίγο, μετακίνησε το σώμα της λίγο πιο κάτω και έβαλε μέσα της το δώρο που της έκανε ο Άγιος Βασίλης – τον πούτσο του άγνωστου άντρα. Αφού λοιπόν για πέντε λεπτά το είχε μέσα της, σκεφτόταν πως τα Χριστούγεννα είναι η πιο ωραία εποχή. Γιατί έχουν πολλές εναλλαγές και πολλές εκπλήξεις! Ένιωθε τόσο ζωντανή και σέξι εκείνη την ώρα, όπου μόνη της πήρε την πρωτοβουλία και τον σταμάτησε, τον σήκωσε και άρχισε να του γλύφει το “κεφαλάκι” του. Αφού περάσανε λίγα λεπτά, –για να δείξει ο άντρας ότι κάνει κουμάντο– την έπιασε από τα μαλλιά και τώρα την είχε απέναντί του. Όρθιο ιεραποστολικό μπορεί να θεωρηθεί η στάση που κάνανε, όχι για πολύ, γιατί ο άντρας ήθελε να τελειώσει. Την κατέβασε κάτω και τελείωσε μέσα στο στοματάκι της. Στο όλο καύλα στοματάκι της.

Ύστερα από όλο αυτό, προέκυψε μια αμήχανη στιγμή· για να “σπάσει τον πάγο” η Αλίκη, ρώτησε.

-Τελικά πώς σε λένε;
-Βασίλη.
-Εμένα Αλίκη.
-Το ξέρω.
-Από πού;

Εκείνος δεν απάντησε, και πάλι δημιουργήθηκε αμήχανη στιγμή. Η Αλίκη χάιδεψε ελαφρά τον άντρα στην πλάτη και τον ξανά ρώτησε με αφέλεια, αλλά και με δόση χιούμορ.

-Τελικά θα το πάρεις το κουστούμι;
-Αλίκη, εγώ είμαι ο καινούργιος σου υπεύθυνος…

Εκείνη έμεινε με ανοιχτό το στόμα, ντράπηκε όσο δεν έχει ντραπεί ποτέ στη ζωή της, και ύστερα του ζήτησε χίλια συγνώμη, αλλά και πάλι ήθελε να ανοίξει η γη και να την καταπιεί.

Ο Βασίλης σχεδόν αγνόησε τα λόγια της Αλίκης και δοκίμασε να μιλήσει αυτός πρώτος. Της είπε πως αν είναι τόσο υπάκουη στη δουλειά, όπως και στο sex, θα τα περάσουν τέλεια! Της έδωσε ένα φιλί στο μέτωπο και της πρότεινε να του κάνει το τραπέζι την Πρωτοχρονιά.

Το 2017 τους βρήκε αγκαλιασμένους, η Αλίκη φόραγε ένα σέξι κόκκινο μίνι φόρεμα και ο Βασίλης το νέο του κουστούμι!