Χρειάζεται να γίνουμε πιο ρομαντικοί

Σπάνια –πια– γράφω άρθρα και τώρα τελευταία νιώθω πως θέλω να δημοσιεύω εν γένει λιγότερο. Ο λόγος είναι πως όταν είσαι στη διαδικασία του να γράφεις για να δημοσιεύεις, η διαδικασία μοιάζει λες και βρίσκεσαι σε γραμμή παραγωγής. Θα μπει ο τίτλος, το κείμενο, οι παράγραφοι, η μορφοποίηση, οι ετικέτες, και χωρίς να το πολύ σκεφτείς θα πατήσεις το κουμπί της δημοσίευσης.

 

Αφήνοντας τα πράγματα λίγο να κυλήσουν και παίρνοντας μια βαθιά ανάσα σε αυτήν την ακραία βιαστική ζωή, συνειδητοποίησα πως δεν είμαι αυτά που γράφω. Πολλές φορές φτιάχνω λίστες ή δίνω τύπου συμβουλές και εγώ ο ίδιος δεν τα εφαρμόζω ή δεν τα έχω εφαρμόσει ποτέ. Νιώθω δηλαδή πως γράφω με το μυαλό, και όχι με την καρδιά· όχι πάντα, αλλά αρκετά συχνά.

Γίνε ρομαντικός, όχι κυνικός

Φώτο από τα κεντρικά του iatridis.gr

Δεν είναι όλα για τα views, και για τα likes. Θεωρώ πως πέρασε αυτή η εποχή που μας ένοιαζαν μόνο πόση απήχηση θα αποκομίσουν τα δημοσιεύματά μας. Τα social media ενηλικιώθηκαν και ωρίμασαν, και μαζί με αυτά, χρειάζεται να το κάνουμε και εμείς. Συν τοις άλλοις, υπάρχει τόση πολύ πληροφόρηση, που αν ένα κείμενο δεν είναι 100% καλογραμμένο και από τα μύχια του αρθρογράφου, ο αναγνώστης θα το καταλάβει και πολύ απλά θα πάει αλλού.

Χρειάζεται να κάνεις έρωτα με το χαρτί, και όχι να το γ@μ@ς. Χτίσε μια σχέση αγάπης, όχι ευκαιριακό sex της μιας βραδιάς

Από εδώ και στο εξής, ό,τι δημοσιεύω θα προσπαθήσω να το φέρω και να το έχω βαθιά μέσα μου. Η ζωή είναι μικρή για να πίνεις νερουλό mojito (κάποιος το είχε πει), όπως και το να γράφεις κακή λογοτεχνία.

_

Υ.Γ1 Μέσα στον Ιούλιο θα δημοσιευτεί ένα ερωτικό καλοκαιρινό διήγημα, μπορείς να δεις τα προηγούμενα από εδώ

Υ.Γ2 Έκανα tiktok: @giorgosiatridis

Υ.Γ3 Ετοιμάζω κάτι στο YouTube, σύντομα θα σας ενημερώσω

Υ.Γ4 Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα ξέρω τα αποτελέσματα για το 3ο βιβλίο, μιας και το έχω στείλει ήδη στον εκδοτικό για ανάγνωση. Μια προσευχή από όλους για να έχουμε θετικά αποτελέσματα!

🙂