Χριστουγεννιάτικο “interview”

Η ζωή μας έχει γίνει ένα προκαθορισμένο γεγονός με πλαστικά συναισθήματα. Παρακαλάμε γονατιστοί να μας κοιτάξει κάποιος και βουτάμε τη ψυχή μας σε σιλικόνη μήπως και ανέβουμε κοινωνικό στάτους. Η συμπεριφορά μας εναρμονίζεται τέλεια με τη σάπια κοινωνία και έτσι σφυρίζουμε αμέριμνοι και γελαστοί. Τέλος, τρέφουμε τις κοιλιές μας με κουραμπιέδες και μελομακάρονα για να μπούμε κι εμείς στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ο Δημήτρης ήταν δημοσιογράφος σε ένα από τα καλύτερα site στην Ελλάδα. Το site αυτό για την ακρίβεια ήταν νούμερο 4 σε επισκέψεις, πίσω από google, facebook και youtube, οπότε μιλάμε για εκατομμύρια επισκέπτες ανά την ημέρα. Ο Δημήτρης ήταν πενήντα χρονών, ανύπαντρος, ολίγον άξεστος, με κοιλιά, κακό ντύσιμο και αραιά μαλλιά, επίσης, είχε καταφέρει να κάνει μια υπερδραστήρια ενασχόληση, όπως είναι αυτή της δημοσιογραφίας, σε μια αέναη ρουτίνα γραφείου. Πήγαινε κάθε πρωί στο site από τις 9:00 και τελείωνε 17:00, εδώ και χρόνια δεν είχε αλλάξει αυτό το πρόγραμμα. Παρ’ όλα αυτά, η ζωή του έξω από το site ήταν ακόμα πιο συμβατική και βαρετή. Δεν είχε άλλο ενδιαφέρον. Και τα λεφτά που έπαιρνε ήταν πολύ καλά, μιας και όπως είπαμε το site αυτό είχε μεγάλη δημοτικότητα και επίσης αυτός ήταν από τους πιο παλιούς. Τα δικά του άρθρα είχαν να κάνουν με gossip, τηλεόραση, και επικαιρότητα. Βέβαια όλα ήταν άθλια, όμως ήταν αυτά που ήθελε να διαβάσει ο κόσμος.

Το ημερολόγιο έδειχνε 20 Νοέμβρη, όταν μια μέρα ο Δημήτρης έπινε μπύρες με έναν φίλο του. Τον μοναδικό φίλο που είχε. Αφού είχαν φτάσει στις πέντε ο κάθε ένας, ο Δημήτρης πρότεινε να βάλουν ένα περίεργο στοίχημα με το φίλο του. Το στοίχημα ήταν «ποιος θα γαμήσει τις περισσότερες γκόμενες, μέχρι το τέλος του χρόνου», αυτό είπε ο Δημήτρης και άρχισε να γελάει. Ο φίλος του δέχτηκε αμέσως, μιας και ήξερε πως ο εκείνος είχε χρόνια να “γλεντήσει”. Ο χαμένος θα έβγαζε έξω τον νικητή, αυτή ήταν η συμφωνία, δώσανε τα χέρα και κάπως έτσι έκλεισε το deal!

Πηγαίνοντας σπίτι άρχισε να σκέφτεται πιθανές κοπέλες που θα μπορούσε να βγει. Δεν του ήρθε καμία στο μυαλό, ούτε καν μια φίλη, τίποτα. Μπήκε πρώτα στο tinder μήπως βρει εκεί, αλλά με καμία δεν είχε γίνει “match”. Μετά μπήκε στο Instagram, αλλά οι μόνες που τον είχαν κάνει follow ήταν πορνο-σταρ ή bots. Μετά στο facebook, αλλά όλες τον είχαν διαγράψει. Πολύ πιο μετά σκέφτηκε το γραφείο, αλλά και εκεί ακόμα δεν του μίλαγε καμία. Πέρασε ένας μήνας και ο Δημήτρης όχι μόνο δεν βγήκε με κάποια, αλλά δεν είχε στείλει ούτε ένα απλό sms.

Την παραμονή Χριστουγέννων, και ενώ όλα τα ζευγαράκια είχαν ξεχυθεί στους δρόμους, έλαβε ένα μήνυμα από το φίλο του, «το σκορ είναι 1-0…», αλλά εκείνος ακόμα να δει χαρά στα σκέλια του. Τότε του ήρθε μια ιδέα, να ανατρέξει στα παλιότερα άρθρα που είχε γράψει, τόσες συνεντεύξεις είχε πάρει από γυναίκες. Βλέποντας τα παλιά άρθρα θυμήθηκε μια κοπέλα. Με τη συγκεκριμένη της είχε πάρει μια μικρή συνέντευξη. Ο Δημήτρης δεν έχασε χρόνο και της έστειλε μήνυμα… πως θα μπορούσαν να κάνουν ένα αφιέρωμα σε αυτήν, για τα επετειακά άρθρα του 2015… Εκείνη ψάρωσε κατ’ ευθείαν και δέχτηκε, εξάλλου ποιός δε θέλει λίγη δημοσιότητα, ειδικά μια κοπελίτσα που βρίσκεται στην αρχή της καριέρας της και από το καλύτερο site στην Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα. Μετά εκείνος της είπε πως θα ήταν καλό να έχει μαζί της καμιά φορεσιά αγιοβασιλιάτικη, ή κάνα κόκκινο φουστανάκι, ή κάτι που να παραπέμπει στο πνεύμα των ημερών…

tumblr_ngycovfkXu1qhqhmto5_r1_1280

Πριν έρθει η Άννα -έτσι την λέγαν- ο Δημήτρης έκανε μια μικρή αναζήτηση για να βρει κάποια δημοσιεύματα για εκείνη, να ξέρει δηλαδή με τι έχει να κάνει. Ήταν κάτι σαν τραγουδίστρια, ή μοντέλο, ή ηθοποιός, ή ραδιοφωνικός παραγωγός, μάλλον ούτε και η ίδια ήξερε, αλλά ήταν αστέρι. Είκοσι πέντε ετών, μελαχρινή, με πλούσιο στήθος, μάλλον με σιλικόνη και μάλλον ξένη. Ακόμα, είχε βάλει μια κάμερα στο πάνω μέρος του δωματίου, για να έχει μια πανοραμική θέαση και όσο για τα κοντινά πλάνα αγόρασε γυαλιά με κάμερα, έτσι θα είχε και μικρόφωνο, αλλά και κάλυψη στα επίμαχα σημεία. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να τον πιστέψει και ο φίλος του.

Άρχισε να τη ρωτάει τι ύψος έχει, και τι αναλογίες έχει, άσχετα πράγματα βέβαια με τη συνέντευξη… Και επίσης για την καταγωγή της μιας και το επίθετο της κοπέλας ήταν ξένο… μετά για το αν γυμνάζεται και άλλα τέτοια. Εκείνη παραξενεύτηκε τι είναι όλα αυτά, αλλά εκείνος που τα είχε σχεδιάσει όλα της είπε πως χρειαζόμαστε κάποια προσωπικά στοιχεία. Επίσης είχε βάλει και μουσική για να χαλαρώσει την κατάσταση. Αν και σε όλα τα αλλά πράγματα ήταν χάλια, εκείνη την ημέρα είχε δουλέψει πολύ σωστά ο Δημήτρης. Αφού είπαν τα διαδικαστικά της είπε:
─Για να πραγματοποιηθεί αυτή η συνέντευξη ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος… πρέπει να κάνεις κάτι εσύ…
Εκείνη απόρησε και μετά τον ρώτησε. «Τι εννοείς;»
─Είναι στο δικό σου χέρι… εγώ μπορώ να σε βοηθήσω…
─Δεν καταλαβαίνω πραγματικά… Πού είναι οι ερωτήσεις για την συνέντευξη;
─Θέλω να σου πω Άννα πως υπάρχει μεγάλη πίεση….
Εκείνη πάλι απόρησε και μετά είπε. «Μήπως να βάλω τα Χριστουγεννιάτικα που μου είπες;» είπε με ένα χαζό χαμόγελο.
─Ναι αυτό είναι μια καλή ιδέα…
─Οκ πάω να τα φορέσω…
Αφού τα φόρεσε, είπε. «Και τώρα τι;»
─Θα στο πω ευθέως. Είσαι όμορφη. Αλλά ο διαγωνισμός… ε η συνέντευξη είναι δύσκολη. Και εγώ μπορώ να σε βοηθήσω. Και εσύ να ανέβεις παραπάνω.
Τα είχε κάνει όλα τέλεια, χωρίς να το καταλάβει καν εκείνη την είχε κερδίσει, θα μπορούσε να σηκωθεί και να φύγει, αλλά της το είχε σερβίρει πολύ ωραία. Αυτό ήταν το μόνο καλό του Δημήτρη, σαν δημοσιογράφος μπορούσε να παρουσιάσει με έναν ωραίο και εύγλωττο τρόπο το περιεχόμενο, και ας ήταν το περιεχόμενο το πιο ευτελές που υπάρχει.
Εκείνη απλά έκανε έναν μορφασμό ντροπής.
─Λοιπόν τι θα κάνεις;
Τώρα το χαμόγελο της και το βλέμμα της έγινε πολύ πονηρό, έβαλε το δάχτυλο της ίσα ίσα στο στόμα και άρχισε να δαγκώνεται. Μετά κοίταζε κάτω, για να πάρει τα μάτια της από πάνω του, και να σκεφτεί καλύτερα. Με πρόδηλο ντροπιασμένο ύφος του είπε.
─Δεν ξέρω αν σκεφτόμαστε το ίδιο…
Εκείνος γέλασε, και της είπε για να την ενθαρρύνει, «κάνε το τότε…».
Εκείνη πάλι άρχισε να σκέφτεται, χαζογέλασε, κοίταξε κάτω πάλι, σοβάρεψε το βλέμμα της και μετά τον κάρφωσε στα ματιά. Σηκώθηκε από την καρέκλα και πήγε προς το μέρος του. Χωρίς να τον κοιτάζει έκατσε στα γόνατα και του ξεκούμπωσε τη ζώνη. Τώρα εκείνος αισθανόταν σαν ο άρχοντας της γης. Εκείνη φορούσε ένα μαύρο κολλάν, μια αμάνικη κόκκινη μπλούζα που άφηνε το ντεκολτέ της να φανεί και επίσης μαύρο σουτιέν. Τώρα η μουσική είχε χαθεί για αυτόν, καταλάβαινε μόνο την πράξη που συμβαίνει εκεί.

600gl

Μετά από 2’ της έπιασε το χέρι, την σήκωσε και την έστησε πάνω στο γραφείο. Της κατέβασε το κολάν μέχρι τη μέση και της σήκωσε τη μπλούζα. Της έδωσε δύο χαστούκια από πίσω και ύστερα παραμέρισε το εσώρουχό της. Όταν δεν υπάρχει συναίσθημα καλύτερα να μην βγαίνουν τα ρούχα, αυτό σκέφτηκε και άρχισε. Εκείνη δεν μίλαγε. Αλλά από ότι κατάλαβε από τους αναστεναγμούς, της άρεσε. Μετά την γύρισε από την άλλη, την ξάπλωσε στο γραφείο, της άνοιξε τα πόδια και ξανά άρχισε, ακόμα δεν της είχε βγάλει τίποτα από ρούχα και εσώρουχα. Πάλι της άρεσε, ή υποκρινόταν καλά. Για να μην τελειώσει -μιας και κόντευε- άρχισε να σκέφτεται για τα μελομακάρονα που θα αγοράσει αύριο και επίσης κάτι δώρα που ήθελε να κάνει στον εαυτό του. Ύστερα, την ξάπλωσε στο πάτωμα, στα τέσσερα, και ξανά άρχισε. Τελείωσε μέσα της. Ο Δημήτρης της είπε να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει. Εκείνη το έκανε χωρίς να πει τίποτα.

Claudia-Dean-13

Επειδή το όλο σκηνικό είχε φάση, ο Δημήτρης είπε να το συνεχίσει και με άλλες. Και επίσης να το εξελίξει παραπάνω, να βάλει σενάριο σε όλες τις συνεντεύξεις, ανάλογα δηλαδή την εποχή να φτιάχνει και κάτι διαφορετικό… Ακόμα, πούλαγε τις συνεντεύξεις σε ένα Ταϊλανδέζικο τσοντο-site κρύβοντας φυσικά το πρόσωπό του. Το στοίχημα που φυσικά το νίκησε, εξελίχθηκε σε κάτι σπουδαίο για εκείνον. Μετά από ένα χρόνο που συνέχισε να το κάνει, κέρδισε αρκετά εκατομμύρια και επίσης έγινε πολύ γνωστός στο χώρος της τσόντας, παρατώντας φυσικά την δημοσιογραφία. Φήμες λένε πως έκανε συμβόλαιο με τη «Sirina». Επί πρόσθετα, ασχολήθηκε με το χώρο των ασφαλειών, με τις αίθουσες κινηματογράφου, αλλά και με τη τηλεόραση. Για μια περίοδο κυκλοφορούσε και με γνωστή -πολλά χρόνια μικρότερή του- παρουσιάστρια. Το περίεργο είναι πως ποτέ καμία κοπέλα από όσες πήγε, δεν μίλησε για ότι συνέβη…